Jurek Bemanning

Administratörer till offentlig sektor

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu juniora och seniora administratörer för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Som administratör hos våra kunder arbetar du med att sköta administrativa rutiner samt planera och samordna. Du kommer att arbeta utifrån fastlagda rutiner och vara ett operativt stöd för verksamheten samt formulera brev, protokoll m.m. 


Vem är du?

Du är serviceinriktad, engagerad och initiativrik och vidare är du noggrann och har ett sinne för ordning och reda. För att passa i rollen som administratör ska du ha en god systemvana samt goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt. Du har gymnasial utbildning eller motsvarande utbildning samt minst 1 års erfarenhet från liknande arbete.  


Du erbjuds

Uppdragen kan variera i längd och sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow på melanie.grunow@jurek.se.

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Melaine Grunow


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratörer till offentlig sektor