Jurek Bemanning

Administratör till SIS

Är du en fena på administration och vill arbeta i en organisation som gör skillnad? SIS söker nu en administratör som vill bidra till en god stämning och förbättringsarbete. Är du vår nya medarbetare?

 

 

Uppdraget:
I rollen kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för registrering och administration i företagets CRM-system och utdelning av behörigheter i det system som användes av SIS medarbetare och deltagare. Du kommer att samarbeta med interna såväl som externa kontakter.

 

 

I rollen som administratör ingår även följande arbetsuppgifter:

• Registrering av nyhetsbrevsmottagare
• Medlemsregistrering
• Registrering och digitalisering av avtal
• Hantera inkomna frågor och förmedlasvar i Eurokod Helpdesk
• Administration av remisser på företagets hemsida
• Utveckla och framställa administrativa mallar

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning med några års erfarenhet inom administrativt arbete. Du har god systemvana och erfarenhet av att ha arbetat i CRM-system, diverse affärssystem och Office-paketet. Det är meriterande om du har arbetat med CRM-systemet Salesforce.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad, lösningsorienterad och serviceminded. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har viljan att lära dig nytt och att du är en lagspelare med ansvarskänsla.

 

 

Du erbjuds:
Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader med god chans till förlängning. Tjänsten omfattar 100% där du kommer vara ha en viktig funktion i en organisation som gör skillnad. Du kommer att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang.


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller på 0706 -96 67 10 ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Du är också välkommen att kontakta SIS lokala fackliga representanter Bengt Rydstedt, 08-555 520 28 (Akademikerklubben) och Anette Eriksson, 08-555 520 65 (Unionen).

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till SIS