Jurek Bemanning

Administratör till myndighet i centrala Stockholm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till myndighet i centrala Stockholm söker vi nu en administratör. Uppdraget är på heltid med start 2018-07-02 löper till och med 2018-12-31 med möjlighet till förlängning.

Uppdraget omfattar att genomföra och följa upp myndighetens registerkontroller enligt Säkerhetsskyddslagen av medarbetare och konsulter samt förbereda och följa upp säkerhetsskyddsavtal. Arbetet innebär kontakt med medarbetare, entreprenörer, konsultföretag och andra myndigheter samt sedvanliga administrativa kontorsgöromål.

Du kan också komma att arbeta med följande uppgifter;

- planera och samordna

- arbeta utifrån fastlagda rutiner

- vara ett operativt stöd för verksamheten

- formulera brev, protokoll m.m.

- fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ

- projektplanering och uppföljning av projekt

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet som administratör. Du har mycket goda kunskaper i MS Excel och Word samt kunskap och erfarenhet från sedvanliga administrativa göromål på en myndighet, såsom t.ex. hantering av mail, post och möten. God samarbetsförmåga är ett krav tillika noggrannhet, ansvarskänsla och att du är självgående.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från registerkontroller eller annat säkerhetsskyddsarbete. Det är också meriterande med goda kunskaper och tidigare erfarenhet från externa kontakter med leverantörer och andra myndigheter.

Du erbjuds

En roll som administratör på myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid med start 2018-07-02 löper till och med 2018-12-31 Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Välkommen med din ansökan, med CV samt ett referensuppdrag genomfört de senaste två åren, via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till myndighet i centrala Stockholm