Jurek

Senior ekonomiassistent till kund inom transportindustrin

Vi söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till en av Europas största återförsäljare av personbilar, transportbilar och lastbilar. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående med goda chanser efter 6 månader till en direktanställning till vår kund.

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund befinner sig nu i en spännande och expansiv fas och söker nu en medarbetare för att stärka upp teamet. Du kommer att tillhöra ett engagerat team på ekonomiavdelningen där alla hjälps åt och är delaktiga i processerna och rapporterar direkt till redovisningsansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

 

• Bokslutsarbete

• Avstämning av balanskonton

• Fakturering

• Placering av inbetalningar

• Utbetalningar

• Krav och inkassohantering

• Telefon- och mailkontakt både internt och externt

• Boka upp reserver 

• Ad hoc

 

Vem är du?

För rollen som ekonomiassistent inom kundreskontra så söker vi dig som har några års erfarenhet från rollen som ekonomiassistent eller redovisningsekonom och/eller har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Unit4 och/eller Kobra samt jobbat med exporter och känner dig bekväm med att rapportera moms. Vi ser gärna att du en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och tar ansvar för att ditt arbete blir gjort i tid. Som person tror vi att du tycker det är roligt att skapa nya kontakter med kunder, medarbetare och samarbetspartners.

 

Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp och värdesätter och bidrar till ett gott arbetsklimat.

 

Vad vi erbjuder

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande bolag, med start omgående där arbetet är till stor del förlagt på kundens kontor i Solna. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef,

 

Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Solna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 5 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior ekonomiassistent till kund inom transportindustrin