Jurek

Administratör till långsiktigt uppdrag i centrala Göteborg

Till vår kund i centrala Göteborg söker vi nu en administratör för ett långsiktigt uppdrag. Vår kund är ett spännande konsultbolag inom tekniska lösningar, där du kommer att arbeta i ett engagerat och härligt team. Du kommer att sitta i ljusa, fräscha lokaler i centrala Göteborg dit du enkelt tar dig med goda förbindelser. 

 

Det här är ett konsultuppdrag, där du i förlängningen har god möjlighet till anställning hos kund. 

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör hos vår kund kommer du att arbeta som administrativt stöd till flera uppdragsledare i arbetsgruppen. Du kommer att hjälpa till med anbudsarbete och övrig administration kring pågående uppdrag. Vidare kommer din arbetsvardag att bestå av arbete med: 

 

• Ekonomisk uppföljning

• Kontroll av timarvoden i systemet

• Ekonomisk analys

• Gå igenom uppdragsunderlag inför fakturering

• Föra protokoll under möten

 

Du kommer att arbeta kontorstider med viss möjlighet till flex. Standardtid på kontoret är 8-17. 

 

 

Du som söker

Till det här långsiktiga uppdraget söker vi dig som har ett eller ett par års arbetslivserfarenhet, med fördel inom administration. Du kommer att få en gedigen introduktion på plats för att bli insatt i rollen och dina arbetsuppgifter. 

 

Som person tror vi att du som söker har en positiv attityd, är nyfiken och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs i en administrativ roll och att du tycker om att utvecklas och lära nytt. Du har en god social kompetens och förmåga att samarbeta. 

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och utvecklande uppdrag som administratör hos vår kund i centrala Göteborg. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå i sex månader, där intentionen är att du i förlängningen går över i anställning hos kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör till långsiktigt uppdrag i centrala Göteborg