Jurek

Administratör sökes till uppdrag inom fordonsindustrin

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är administratör och är redo för nya spännande utmaningar. Har du jobbat i en koordinerande roll med många kontaktytor där fokus ligger på service och administrativa uppgifter kommer du trivas i denna typ av roll. Just detta uppdrag är hos vår kund inom fordonsindustrin och är ett konsultuppdrag om 100% med start omgående som sträcker sig till årsskiftet 2021/2022. 

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån servicebranschen eller arbetat i en global organisation tidigare. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Behärskar du dessutom norska är detta meriterande men inget krav, dock så ser vi gärna att du som söker talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Vidare så trivs du med en varierande arbetsdag och gillar mötet med nya människor!

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom administration. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en spännande arbetsplats. Uppdragets omfattning är på 100% med start omgående och sträcker sig till årsskiftet 2021/2022.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör sökes till uppdrag inom fordonsindustrin