Jurek

Redovisningsekonom sökes till statlig kund

Till vår offentliga kund i Stockholm söker vi nu två redovisningsekonomer som vill förstärka ekonomiavdelningen med start i mitten av augusti för ett uppdrag till februari 2022.

 

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med bokföring och redovisning? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer i denna roll arbeta med redovisning och bokföring inom kundreskontra och leverantörsreskontra, avstämningar inom kund- och reskontraområden, upplägg av kund- och leverantörer, betalningar och bankavstämningar, kontroller och utredningar, ge stöd och rådgivning i redovisningsfrågor inom kund- och reskontraområdet till andra ekonomer inom den lokala stödverksamheten, arbete med bokslut och periodavslut gällande kund och leverantörskontra.

 

 

Vem är du?

Vi söker som uppfyller följande;

• gymnasium eller likvärdig utbildning inom ekonomi

• minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom

• kunskaper i ekonomisystemet Raindance

• erfarenhet av statlig myndighet inom högskole- och universitetssektorn

• kunna kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 16/8 och pågår tom. 28/2 februari 2022, med eventuell förlängning. Placering: Stockholm Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsassistent Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till statlig kund