Jurek

Administratör sökes till långsiktigt uppdrag

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi dig som vill axla den riktigt roliga rollen som administratör! Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till sista maj 2022. I denna roll arbetar du tillsammans med ett härligt team som hanterar administrativa arbetsuppgifter kopplat till fordonsindustrin.

 

I rollen som administratör ute hos vår kund kommer du att arbeta i ett team med 5-10 personer så vi tror att du som söker trivs med att arbeta tillsammans med andra och troligtvis så har du arbetat enligt scrummetodik tidigare.

 

 

Vem söker vi till denna roll?

Det är viktigt att du som söker har en god erfarenhet av arbete som administratör och känner dig trygg i att hantera en stor mängd arbetsuppgifter samtidigt. Du är strukturerad och organiserad och har du arbetat med administration av bilar / i en verkstadsmiljö tidigare så är detta mycket meriterande. Det är ett krav att du har körkort samt talar och skriver engelska flytande.

 

 

Du erbjuds

Ett roligt och spännande jobb som administratör ute hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till slutet av maj 2022. Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör sökes till långsiktigt uppdrag