Jurek Bemanning

Lönespecialist till internationellt bolag i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en lönespecialist för ett uppdrag med start omgående och som förväntas pågå i minst fyra månader, med chans till förlängning. I rollen som lönespecialist kommer du ha det övergripande ansvaret för att koordinera lönen för en eller flera av de nordiska länderna. Du kommer att ha en tät kontakt med kundens externa lönepart samt säkerställa att processen fungerar.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en internationell eller nordisk organisation. Du har god systemvana och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Som person är du professionell, proaktiv och organiserad. Du har en hög integritet och är duktig på att prioritera.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst hos ett väletablerat och framgångsrikt bolag. Du kommer tillhöra ett härligt löneteam och vara placerad i fina lokaler i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående och löpande cirka fyra månader framåt, med chans till förlängning.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: lönespecialist, lönekonsult, löneadministratör, payroll, payroll specialist

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönespecialist till internationellt bolag i centrala Stockholm