Jurek

Administratör sökes på deltid till myndighet

Just nu söker vi en administratör på 60% som gillar att arbeta enligt rutiner och processer samt gillar att vara spindeln i nätet. Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som administratör kommer du huvudsakligen att stödja den juridiska avdelningen med administration av ärenden. Vidare kommer du att planera, samordna, formulera brev/protokoll och vara ett operativt stöd för verksamheten. Du kommer att arbeta utifrån fastlagda rutiner, projektplanering och uppföljning av dessa och fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ. 

 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning samt minst tre års erfarenhet som administratör. Vidare är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och självständig samt har goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

 

Meriterande är om du också har:

• Erfarenhet av uppdrag av liknande karaktär så som administration av personärenden, expediering och registrering

• Erfarenhet av Public 360 ärendehanteringssystem

• Erfarenhet av att arbeta i offentlig verksamhet motsvarande heltid i minst två år

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag som omfattar deltid i Stockholm med arbetstider mån-fre 7.45-15.45. Förväntat startdatum för uppdraget är april 2020 och förväntas löpa fram till 2020-06-30. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Lidén via mail: kajsa.lidén@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Deltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

kajsa.liden@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör sökes på deltid till myndighet