Jurek

Spännande uppdrag som HR-administratör

Är du intresserad ett nytt uppdrag till hösten och vill arbeta i en familjär organisation? Nu söker vi en HR-administratör för ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet och med god chans till förlängning.

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund är verksamma i Norden inom området transport och logistik och består av totalt 200 anställda. Här kommer du att få tillhöra huvudkontoret i Järfälla och arbeta ihop med organisationens HR-chef. I din roll kommer du att få arbeta brett med HR-administration och även få vara med och forma och strukturera nya rutiner och processer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

- Generell personaladministration

- Rekrytering och personbedömningar

- Förbereda underlag till extern lönepartner

- Arbeta med rutiner och processer kopplat till on- och offboarding

- Stötta chefer och medarbetare i personalfrågor

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och som tycker det är roligt att arbeta med administration. Vi ser att du har en universitetsutbildning som personalveterare eller liknande samt har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

 

Som person tror vi att du är flexibel, lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Du tycker om att ta egna initiativ och vara med och skapa och förbättra processer och arbetssätt. Vidare ser vi att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

 

Du erbjuds

Här erbjuds du en spännande och formbar roll hos ett företag med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i stora och fina lokaler i Järfälla. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start omgående och fram till årsskiftet, med god chans till förlängning. Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Är du den vi söker så tveka in att skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Järfälla

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Järfälla . Publicerat : 15 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Spännande uppdrag som HR-administratör