Jurek Bemanning

Administratör med erfarenhet av utbildningsadministration

Arbetsbeskrivning
Till en av våra kunder inom offentlig sektor söker vi nu en administratör till ett konsultuppdrag med start 2019-11-18 och som löper till 2020-03-31 med chans till förlängning. I rollen som administratör kommer du att arbeta med utbildningsadministration, mötes- och konferensadministration, mötesanteckningar och administrativt ledningsstöd.


Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieexamen och minst tre års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som administratör. Vidare ska du ha goda kunskaper i MS Office. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som administratör inom utbildningsväsendet är det mycket meriterande. Som person är du mycket serviceinriktad, självgående och har inga problem att fatta beslut och driva arbetet framåt.


Du erbjuds

Ett uppdrag som administratör hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Tjänsten är belagt på Södermalm och uppdraget omfattar heltid med start 2019-11-18 och löper till 2020-03-31 med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör med erfarenhet av utbildningsadministration