Jurek Bemanning

Administratör med erfarenhet av kommunikation och ekonomi

Just nu söker vi en kvalificerad administratör som ska ansvara för webbsida, kommunikation och brett stöd och planering till verksamhet samt vara med och stötta i ekonomisk och verksamhetsredovisning. Är du en erfaren administratör som är en fena på att arbeta med kommunikation och interna processer? Välkommen in med din ansökan redan idag!Arbetsbeskrivning

I rollen som Administratör kommer du arbeta på ett svenskt statligt universitet i Stockholm. Du kommer fungera som webbansvarig – uppdatering av webbsida med aktuell information, om event samt framställandet av nyhetsbrev och kontakt med webbyråer. Sköta intern- och extern kontakt och kommunikation skriftligt vida hemsida och sociala medier. Vidare kommer du vara med vid styrelsemöten, hålla agenda och föra protokoll. Samt diverse administrativa arbetsuppgifter som innefattar stöttning för institutioners arbetsgrupper


Utöver ovan kommer du vara med att arbeta med finansiering – ta fram faktureringsunderlag, stötta med ekonomisk och verksamhetsredovisning. Vidare arbete med planering och uppföljning av verksamheten som ställer krav på en koordinerande förmåga.Vem är du?

Vi söker dig som är lösningsorienterad, ansvarstagande och självständig. Du är van att vara drivande och självständig i ditt arbete, du är noggrann med god prioriteringsförmåga. Vidare arbetar du väl med deadlines och tar ansvar för arbetsuppgifter. Utöver det ska du ha:

  • Avslutad gymnasieutbildning och/ eller utbildning inom ekonomi eller marknadsföring
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet av som administratör
  • Kunna bistå med uppföljning och redovisning samt ha kännedom om rapportering- och redovisningskrav som är vanligt inom forskningsprojekt på EU-nivå.
  • Erfarenhet eller kännedom om system såsom Agresso, EFH, Ladok, HR+, Poloply, Back Spinn, CMS och webbverktyg.


Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% som startar 1 juni fram till december 2019, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se


Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Kommunikation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör med erfarenhet av kommunikation och ekonomi