Jurek Bemanning

Administrativ koordinator till Kungl. Vetenskapsakademin

Om verksamheten:
Institut Mittag-Leffler är ett nordiskt centrum för forskning i matematik med mycket gott internationellt renommé, som grundades 1916 genom en donation till Kungl. Vetenskapsakademien. Institutet anordnar terminslånga forskningsprogram dit internationellt framstående forskare från hela världen inbjuds för att arbeta under ett par månader. Verksamheten innefattar också kortare forskningsprogram och konferenser under sommarmånaderna.

 

 

Arbetsbeskrivning: 
Vi söker dig som vill arbeta i en koordinerande roll dels som ekonomiassistent och dels som administrativ koordinator. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med ekonomiadministration samt, vid behov, utveckla och effektivisera processer och rutiner inom dina arbetsområden. Arbetet som koordinator kommer bland annat att innebära koordinering av konferenser, assistera den administrativa chefen och vid behov samarbeta med programadministratörerna med andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: 

  • Löpande avstämning av kassor
  • Utbetalningar och kvittoredovisning.
  • Administration av utlägg och reseräkningar.
  • Rekvisition, uppföljning och redovisning av bidrag och medel till institutet.
  • Andra förekommande administrativa och ekonomirelaterade uppgifter.
  • Inköp, uppföljning av leveranser och kontakt med leverantörer.
  • Utskick till, anmälningar av och kommunikation med konferensdeltagare.
  • Praktisk administration inför och efter konferenser.
  • Beställningar och bokningar av lokaler och förtäring vid konferenser och enstaka arrangemang.
  • Service efter behov under konferenserIntern kontorsservice.

 

 

Vem är du? 
Vi söker dig som har grundutbildning från högskola inom ekonomi eller har erfarenhet av liknande ekonomitjänster. Du har en god kommunikativ förmåga och har goda kunskaper inom Office-paketet, webbpublicering (till exempel Drupal), god systemerfarenhet inom CRM-system (såsom Lime) och projektverktyg (såsom Project Place). Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Som person är du engagerad, strukturerad och lösningsorienterad. Du tar egna initiativ och är både social och serviceinriktad. I rollen som koordinator kommer du att arbeta i en miljö med många kontaktytor, både externt och internt, vilket innebär att du är en viktig del av dina kollegors och besökares upplevelse av institutet. Därför är det även viktigt att du är prestigelös, flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga.

 

 

Du erbjuds: 
Tjänsten är placerad i en idyllisk miljö på Institut Mittag-Leffler i Djursholm tillhörande Kungl. Vetenskapsakademien. Du kommer att bli en del av en mycket familjär arbetsplats, där man är stolt över arbetet och driver institutet som ett team med ett enormt engagemang. Institut Mittag-Leffler har en arbetsmiljö som präglas av en varm och öppen kultur där kollegorna har ett nära och bra samarbete.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan direkt!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se

 

Ansök på www.jurek.se.

 

 

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänsten är en tillsvidareanställning. 100 % tjänstgöringsgrad. Tillträde snarast.


Facklig kontaktperson är Sila Özgüven (SACO), tfn 08-673 9508.

 

Kungl. Vetenskapsakademien stiftades år 1739 och är en oberoende, privat organisation, vars övergripande mål är att främja vetenskaperna och stärka deras inflytande i samhället. Akademien tar särskilt ansvar för naturvetenskap och matematik, men strävar i sitt arbete efter att öka utbytet mellan olika discipliner.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administrativ koordinator till Kungl. Vetenskapsakademin