Jurek

Account Manager till SB Insight

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Tycker du det låter intressant att ge företag datadrivna insikter i hur hållbarhet påverkar varumärket, kommunikationen och affärsutvecklingen? Är du en proaktiv person i början av din karriär som är bra på att kommunicera och bygga relationer? Då kan jobbet som Account Manager på SB Insight vara rollen för dig.

 

SB Insight är en insikts- och analysbyrå med fokus på hållbarhet ur ett varumärkes-kommunikations – och affärsutvecklingsperspektiv. Vi förser företag och varumärken med underlag som underlättar det strategiska beslutsfattandet.

 

SB Insight äger och genomför Europas största varumärkesstudie i hållbarhet; Sustainable Brand Index, som utförs i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna och Baltikum. Vi hjälper våra kunder med skräddarsydda studier samt tränar och utbildar dem för en framgångsrik varumärkes- och hållbarhetskommunikation. Vi är ett litet men växande team med kunder som IKEA, Electrolux, Coca-Cola, Circle-K, och Telia Company.

 

 

Rollen

Nu söker vi en Account Manager som vill vara med och driva och utveckla arbetet med våra kunder på SB Insight. I rollen som Account Manager tar du över befintlig kundstock och ser till att växa dem. Vi arbetar aktivt med leadsgenerering och har en stor mängd kunder i vårt CRM som ska kontaktas och bearbetas för att tillgodose deras behov och insikter kring forskning och utveckling kring hållbarhet. Viss nykundsbearbetning ingår också.

 

 

Vem söker vi

Du är en självgående och tålmodig person som tycker om att skapa och fördjupa relationer. Du är bekväm med att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och om du även kan norska, danska eller finska är det ett plus, men absolut inget krav. Vidare är du en person med ett analytiskt sinne som har en förmåga att tänka strategiskt. Vi ser gärna att du har en högre utbildning med något eller ett par års erfarenhet av någon form av säljarbete.

 

 

Sök idag!

I denna process samarbetar vi med Jurek Marketing & Communication. Skicka ditt CV och personliga brev via www.jurek.se . För mer information om rollen, vänligen kontakta Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Account Manager till SB Insight