Jurek

CityMail söker nu en erfaren Fleet Manager

Som Fleet Manager ingår du i avdelningen Business Control & Procurement som består av sex personer och du rapporterar till Head of Business Control & Procurement.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som Fleet Manager har du ett övergripande ansvar för planering, effektivisering, kvalitetshöjning och kostnadsreducering gällande områdena fordonsinköp samt service och reparation av fordon. CityMails fordonsflotta består av ca 1400 fordon fördelat mellan utdelningsfordon, tjänstebilar, el- och vanliga cyklar och mopeder. Du har ett regionalt ansvar och rollen innebär tät kontakt med olika samarbetspartners, serviceställen och leverantörer.

 

 

Exempel på arbetsuppgifter

• Övergripande ansvar för fordonsavtal och fordonsfrågor

• Ansvar för utbyte och optimering av befintliga fordon och fordonsregistrering

• Ekonomiskt ansvar för budget inom ansvarsområdet och ett operativt ansvar för kalkylering, kostnadsreducerande åtgärder och proaktivt arbeta för effektiv och lönsam hantering

• Ansvar för framtidssäkring av fordonsflotta (nya modeller etc)

• Förhandlingar av nya fordon och samordning av upphandlingar

• Kontinuerlig bevakning av marknaden, riktlinjer miljö och hållbarhet

• Kontakt mot försäkringsbolag och övriga parter

• Utbildning och know how om körteknik, eco-drive etc

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning från högskola/universitet eller liknande YH-utbildning och ett stort plus om du har genomgått utbildning för yrkestrafiktillstånd. Vi tror att du har några års erfarenhet från verksamhet med en fordonsflotta eller ett annat distributionsbolag och är uppdaterad och intresserad av fordonsindustrin.

 

Som person är du strukturerad och ordningsam, proaktiv och van att jobba strategiskt, samtidigt som du trivs i en operativ tjänst där du bygger och förvaltar relationer med många olika parter. Förutom att vara utåtriktad och kommunikativ är du självklart också administrativt lagd och van att arbeta med analys och kostnadsuppföljning. Du bör liksom vi andra på Citymail vara en lagspelare men van att arbeta självständigt med stort självledarskap. Vidare är det viktigt att du är flexibel och har möjlighet att resa i tjänsten.

 

I den här rekryteringen samarbetar CityMail med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering via mejl susanne.waering@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 54% procent av Sveriges hushåll och företag med hjälp av drygt 1600 medarbetare och bolaget omsätter ca en miljard kronor. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege.

 

sökord: fleet manager, fordonsflotta, vehicle manager, fleet responsible

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 september

Kategorier : Inköp Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb CityMail söker nu en erfaren Fleet Manager