FRA

Medarbetare med fokus på service

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en medarbetare som vill hjälpa till att stärka upp vårt internserviceteam. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

 

 

Ditt uppdrag

Som medarbetare vid interserviceenheten hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt.  

 

Denna tjänst erbjuder ett varierande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att bistå vår konferensservice med stöd gällande bland annat köksbeställningar och utkörning av varor till olika evenemang. Delar av tjänsten består även av chaufförsuppdrag. Utöver det ingår att stötta vår internservice i några av enhetens övriga uppdrag såsom godsmottagning och posthantering. Rollen erbjuder ett rörligt arbete där det förekommer arbete både inomhus och utomhus. Längre bilresor kan förekomma.

 

 

Du kan

Rätt person för tjänsten har en gymnasial utbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Du ska ha goda kunskaper i svenska och gärna engelska samt goda kunskaper i Officepaketet. Vidare är det meriterande om du har utbildning inom service alternativt innehar avancerad förarutbildning. För tjänsten krävs körkort B och vi ser det som en stor fördel om du innehar C- eller D-körkort.

 

 

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper ser att du som söker anser dig vara flexibel och strukturerad. Du kan behålla lugnet och fokus i stressade situationer samt är tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tror att du samarbetar effektivt med andra, har lätt skapa kontakter samt har en vilja och förmåga att anpassa dig till situationen och leverera lösningar. Rätt person för tjänsten tar ansvar för sina uppgifter, är kvalitetmedveten, har integritet samt är lojal mot arbetsgivaren där du handlar i enlighet med verksamhetens mål, policys och riktlinjer.

 

 

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet. 

 

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Mats A Pettersson på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer. 

 

Ansökan sker via www.fra.se senast 2020-02-23

 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Län:

Stockholm

 

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

 

Anställningsgrad:

Heltid

 

Arbetstider:

Dag

 

Sista ansökningsdag:

2020-02-23

 

Tillträde:

Enligt överenskommelse

 

Arbetsplats/placeringsort:

Lovön

 

Kontaktpersoner:

Mats A Pettersson

tfn: 08-471 46 00

 

Företagets hemsida:

http://www.fra.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Medarbetare med fokus på service