Skanska

Uthyrare Skanska Rental - Göteborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Rental erbjuder företag rätt utrustning genom hela projektet. Vi kan ansvara för hela arbetsplatsens maskinförsörjning och tjänster, exempelvis bodetablering, projektering av byggplats, el, kranar och hissar. Våra kundcenter finns över hela landet.


Vi söker dig som ger kunderna det lilla extra

Det går bra för Skanska Rental, nu behöver vi förstärka oss ytterligare därför söker vi nu en Uthyrare med placering i Göteborg.

Trivs du i en varierande roll och är duktig på att ge en bra kundupplevelse?
Gillar du och är intresserad av maskiner och byggutrustning?
Din främsta uppgift är att förstå och lösa kundens behov och på så sätt göra oss till en värdeskapande leverantör. Rollen kommer att vara mycket bred och omfatta allt från långsiktig utveckling av vårt produktsortiment till praktiska uppgifter kring kundkontakt och orderhantering med affärsmannaskapet som en central del. Med ditt engagemang och positiva bemötande ser du till att kunderna bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg- och anläggningsprojekt. Du kommer att vara del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet och lönsamhet.

En stjärna på relationer som delar våra värderingar

För att trivas och bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett smittande engagemang och har en naturlig fallenhet för att bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Vidare gillar du ordning och reda och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är driven och strävar efter att överträffa kundernas förväntan. Du ser ett självklart mervärde i att samarbeta och att skapa nätverk. Vidare tycker du om att ha många olika typer av arbetsuppgifter och går med glädje till ett arbete där varje dag skiljer sig från föregående.

Körkortsklass B är ett krav. Erfarenhet från uthyrningsbranschen eller byggbranschen är meriterande.

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/ 

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast den 1 mars

Vi vill ha med dig i processen, så vi behöver din ansökan nu, dock senast 1 mars 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Har du några frågor vänligen kontakta rekryterande chef Jonas Lööf 010-449 16 26 eller Områdeschef Mikael Bredelius 010-448 06 88.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Kundservice


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Uthyrare Skanska Rental - Göteborg