FMV

Projektledare för framtidens maskeringsmateriel

På FMV utvecklar vi och levererar teknik, utrustning och tjänster som Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige idag och imorgon. Nu kan du bli en del av oss och vara med och utveckla framtidens försvar.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss kommer du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter, samtidigt som du bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och som medarbetare är du viktig för oss. Du får stor egen frihet och ansvar och kan förena ditt professionella liv med det privata. Dessutom finns det alltid möjligheter för dig att kompetensutvecklas.

Arbetsuppgifter
Verksamhetsområde Armémateriel har som uppgift att tillhandahålla försvarsmateriel till Försvarsmaktens markstridsförband. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med svensk och utländsk industri, andra enheter inom FMV samt Försvarsmaktens staber och förband.

Vi söker nu en projektledare som vill leda arbetet med utveckling och anskaffning av modern maskeringsmateriel (signaturanpassningsmateriel)

Tjänsten innebär en placering på Fältarbetsenheten. Du ska under enhetschefen och med stöd av Produktledaren ansvara för anskaffning av olika typer av maskeringsmateriel, samt delta i konceptutveckling och forskning och utveckling inom området. Dessutom stödjer du övriga delar av organisationen med kompetens inom teknikområdet. För rätt individ finns goda möjligheter att utvecklas och även tilldelas en samordnande roll inom hela arméområdet

Vi arbetar i projektform där medarbetare med teknisk-, kommersiell-, ekonomisk- och annan specialistkompetens arbetar integrerat för att leverera god kvalitet, i tid och på ett kostnadseffektivt sätt. För att göra det möjligt ställs tydliga krav på att våra projekt genomförs och leds på ett kompetent sätt med affärsmässighet och nytta i fokus.

Du kommer att arbeta med projekt i olika faser av livscykeln, både med nyanskaffning samt vidmakthållande av befintlig materiel. Du kommer därför att ansvara för många olika typer av uppgifter såsom kravställning, upphandling, verifiering, leverans till Försvarsmakten och avveckling. Beroende på komplexitet och omfattning varierar våra projekt i längd och storlek.

Tjänsten är placerad vid FMV:s huvudkontor på Gärdet i Stockholm.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har jobbat som projektledare några år och har ett genuint tekniskt intresse.

Du har akademisk utbildning med teknisk inriktning (civil- eller högskoleingenjörsutbildning), alternativt likvärdig utbildning förvärvad på annat sätt.

Erfarenhet av FMV:s arbetssätt och Försvarsmaktens materiel är meriterande, särskilt maskeringsmateriel, men inte något krav.

Du är prestationsorienterad, initiativtagande och strukturerad. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och har ett gott och tydligt ledarskap som präglas av god kommunikation. Problemlösning och analys är viktiga delar av jobbet varför du behöver ha god förmåga inom dessa områden. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Resor, såväl inrikes som utrikes förekommer. B-körkort är ett krav.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Våra fackliga företrädare är SEKO Peter Andersson, Saco-S Pierre Königsson, OFR/O Gunnar Östermark och OFR/S Leif Jansson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Chefen för Fältarbetsenheten Erik Wistedt på telefon 08-782 4000.
Sista ansökningsdag är 2022-08-21. 

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Offentliga jobb Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FMV

Alla jobb hos FMV

Liknande jobb Projektledare för framtidens maskeringsmateriel