Skanska

Träarbetare Hus Norr – Borlänge/Avesta/Säter

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Region Norr har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, handel, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Vår målsättning är att bedriva en hållbar och stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

 

Nu söker vi fler engagerade medarbetare till våra projekt i södra Dalarna där vi har flera spännande byggprojekt i gång och fler på ingång. Var med och bygg Skanskas egenutvecklade konceptförskola i Avesta där vi just nu påbörjat den största varianten av fyra möjliga, i Säter där vi bygger ett särskilt boende bestående av ca 70 st lägenheter eller Gylle skola i Borlänge!

 

Här får du möjlighet att jobba tillsammans med ett härligt gäng, utvecklas genom utbildningar och jobba med intressanta projekt. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där är vi världsledande! Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Tillsammans bygger vi bostäder och fastigheter för framtiden. Vill du vara med på vår resa inom hållbart byggande? Ansök redan idag!

 

Arbetsuppgifter

Som träarbetare kommer du att arbeta med Skanskas nybyggnationer och ombyggnationer. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar i olika byggprojekt med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

 

Är du vår nya träarbetare?

Vi söker dig som har erfarenhet samt yrkesbevis som träarbetare och är trygg i din yrkesroll. Som träarbetare är du en viktig del i byggprocessen.

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv som person och ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående, har ett driv och får saker gjort. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

 

Vi förutsätter att du har B-körkort och är mobil då arbetet förekommer på olika projekt i Dalarna, där första projektet för dig blir i Avesta, Säter eller Borlänge.

 

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt.

 

Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 oktober. Har du frågor gällande tjänsten får du gärna kontakta projektchef Robert Svahn på 010-448 18 12.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Avesta, Borlänge, Säter . Publicerat : 16 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare Hus Norr – Borlänge/Avesta/Säter