Jurek Bemanning

Fastighets- och anläggningsansvarig till Lushs butiker i Sverige

Om verksamheten
Lush värnar om mångfald och jobbar för en inbjudande arbetsmiljö. Att arbeta här kräver energi, hängivenhet, flexibilitet och teamwork. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter som får dig att växa. Människorna är vad som gör Lush till ett verkligt fantastiskt företag. De anställda på Lush är smarta, kreativa och passionerade individer.

Lush är ett underbart omväxlande, stimulerande, innovativt, ovanligt och unikt företag att arbeta för. Vår personalutbildning är svårslagen och vår kultur av intern utveckling fungerar så bra att du kan gå hur långt som helst.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ansvara för den dagliga fastighetsförvaltningen av Lushs åtta butiker i Sverige och rapportera till European Head of Property i Paris. Du kommer sköta administrationen kring fastigheterna såsom att kontrollera och administrera hyror, serviceavgifter och andra fastighetskostnader. Du kommer även att säkerställa ett effektivt löpande underhåll av butikerna och se till att de uppfyller en säker och hälsosam miljö för alla som vistas där. Vidare ska du beakta underhålls- och reparationsförpliktelser och planera nödvändiga sådana arbeten. Du kommer att ha kontakt med hyresvärdar, jurister och andra tredje parter t.ex. avseende förnyelse av hyresavtal och andra juridiska aspekter samt med fastighetsmäklare angående fastighetsobjekt i Sverige. Du är även huvudkontakt och tillhandahåller fastighetsinformation i samband med öppnandet av nya butiker, flyttar, ombyggnationer etc. Butikerna är belägna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Luleå. Resor förekommer undantagsvis i tjänsten.

Vem är du?
Du har minst ett års erfarenhet av fastighetsadministration, hantering av fastigheter eller liknande arbetsuppgifter. Du är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med hyresavtal och andra juridiska aspekter som rör fastigheter. Som person är du lösningsorienterad och har en positiv attityd. Vidare har du goda organisatoriska färdigheter, förmåga att prioritera och fungerar bra under press. Eftersom tjänsten innebär många sociala kontaktytor är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta med andra och utmärkt kommunikationsförmåga.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och krävande roll på ett internationellt bolag med en härlig företagskultur och goda utvecklingsmöjligheter. Varmt välkommen med din ansökan. Notera att CV och personligt brev ska vara på engelska. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Agnes Smedberg på +46 702-91 70 46 alternativt agnes.smedberg@jurek.se
. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2017.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Deltid

Kontakt:
Agnes Smedberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Fastighets- och anläggningsansvarig till Lushs butiker i Sverige