Boliden

UH-planerare

Arbetsuppgifter
Vi söker en Underhållsplanerare som har sin huvudsakliga arbetsuppgift att framta och upprätta planer för de reparations- och underhållsarbeten som utförs på produktions­utrustning, huvudsakligen avses bandtransportörer och krossar.

En viktig del är samarbete mellan produktionsledningen för resursplanering och materialbehov inför kommande underhållsaktiviteter. Som planerare har du ansvar för att beredda arbeten blir planerade på ett effektivt och strukturerat sätt. Du är en spindel i nätet och jobbar mycket med arbetsledning, tekniker, förrådsgruppen samt inköp. Du deltar och är aktiv i möten både internt och externt.


Utbildning/Kvalifikationer
Du bör ha teknisk/mekanisk utbildning på lägst gymnasienivå och gärna relevant eftergymnasial utbildning eller några års erfarenhet gällande planering av underhåll. Det är meriterande om Du är högskoleingenjör eller motsvarande. Vidare krävs erfarenhet av att ha arbetat med underhållssystem och det är meriterande om Du har arbetat med förbättringsarbeten inom tung industri.

Som person förväntas Du vara underhållsorienterad, strukturerad, kommunikativ och ha en god initiativförmåga. Du är systematisk och lyhörd för verksamhetens behov och starkt engagerad i olika underhållsrelaterade frågor. I befattningen krävs en mycket god förmåga att prestigelöst kunna sam­ar­beta inom alla nivåer och funk­tioner så väl inom som utanför Aitik. Arbetet kräver dessutom att Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. Körkort lägst klass B är ett krav.

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Uh-chef Markus Grönborg tfn 070 – 376 09 56


Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Mona Morin 070-602 26 63 eller Isabelle Endmyhr 070-601 26 99 

Sista ansökningsdatum är 9 juni 2019.
Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb UH-planerare