Jurek Bemanning

Nordic Retail Marketing Offiicer till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning
Du kommer att tillhöra Retail Marketing teamet och tillsammans med chefen vara ansvarig för att utveckla strategier och riktlinjer, se till att dessa följs tillsammans med budget, samt driva nordiska retail projekt.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

• För de nordiska projekten leder Retail Marketing Officer IM dessa tillsammans med de lokala teamen.
• Att styra och stödja lokala team i utbyggnaden och underhållet av Samsung-dedikerade detaljhandelsmiljöer inom IM-divisionen:
• Ansvara för de nordiska detaljhandelsskärmar för hela livscykeln som design, produktion, installation, underhåll.
• Ansvara för Nordic Retail Marketing IM budgetram, inklusive budgetplanering, uppföljning och kontrakt.
• Ansvara för att sammanställa, planera och utföra på CMI-shopper för detaljinsikt, som tillhandahålls av CMI-chef.
• Ansvarig för att anpassa sig inom marknadsföring och försäljning för att upprätthålla goda och produktiva relationer med kunder.
• Proaktivt identifiera förbättringsområden för Samsungs närvaro i Norden, t.ex. kvalitet, design och underhåll av material relaterat till permanenta eller halvfasta butiksinstallationer
• Övervaka och reagera på konkurrenskraftig intelligens.
• Ansvarig för lokal eHQ / HQ-rapportering.


Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från retail, där du jobbat med butiker och har därför en stor förståelse av branschen och av konsumentens beteende, samt minst 2 års erfarenhet av att driva projekt, gärna inom retail. Har du erfarenhet av att skapa/hantera konsumentupplevelse är det meriterande.

Du har en akademisk bakgrund (inom marknadsföring är meriterande men inget krav). Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är van användare av Officepaketet och väldigt duktig i Powerpoint.

Som person är du kreativ samtidigt som prestigelös och en strategisk tänkare med förståelse för retailanalyser och implementationen av dessa. Du är en doer som är lösningsorienterad och duktig på att bygga och underhålla dina relationer. Du uppskattar och trivs i en föränderlig miljö och tar egna initiativ som du också implementerar. Vidare är du strategisk, en multi-tasker, duktig på att prioritera och hantera korta deadlines. Slutligen har du en passion för slutkonsumenten.


Du erbjuds

En spännande tjänst hos ett bolag i framkant! Detta är ett konsultuppdrag på 1 år eller mer via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående och löpande ett år fram, med god chans till förlängning för rätt person.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 070-173 84 65 alternativt monia.letmark@jurek.se. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Monia Letmark

 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 mars

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nordic Retail Marketing Offiicer till internationellt bolag