Jurek

Lönespecialist till Becker Industrial Coatings AB

Arbetsbeskrivning
Lön tillhör HR på Beckers och du kommer i denna roll ingå i HR-teamet om fyra personer. Vi är lösningsorienterade, hjälper varandra och har en lättsam och vänlig stämning!

I rollen som lönespecialist ansvarar du för att företagets löner och reseräkningar utbetalas i rätt tid och enligt gällande lagar och avtal. Du hanterar ca 200 löner, både kollektiv- och tjänstmannalöner, i Agda PS. Beckers använder Agda Tidsregistrering som tidrapporteringssystem och har nyligen implementerat Visma Expence, för en smidigare hantering av utlägg.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Administrera och ansvara för att lönerna betalas ut i rätt tid och på rätt sätt
• Driva utveckling och digitalisering inom löne/HR-processer och arbeta med ständiga förbättringar
• Du är organisationens support för medarbetare som företagsledning och arbetar med att utbilda HR, chefer och medarbetare, både inom system och löner.
• Du är super user i Agda PS och Visma Expense och ansvarar för att systemen är uppdaterade, du har kontakt med leverantörerna och driver utveckling av systemen
• Rapport/statistikstöd till HR och chefer, samt statistikrapportering till myndigheter
• Hålla dig uppdaterad avseende nya lagar och avtal inom området lön – personal – reseräkningar.

 
Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från självständigt lönearbete, som både arbetat med tjänstemanna- och kollektivarbetarlöner. Har du tidigare arbetat i Agda PS är detta meriterande.
Som person är du driven och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt.

För att lyckas i denna roll trivs du i en position där du kan initiera och driva förändringar och digitalisering – du ser vad som behövs göras och hur vi kan utveckla oss till det bättre. Du är en doer, en person som tar egna initiativ tar stort ansvar för ditt jobb.

Vidare ser vi att du är pedagogisk med mycket god kommunikationsförmåga och hög integritet. Du är van att hålla en hög servicenivå och tar ansvar för din leverans.

 
Vi erbjuder
Beckers är en organisation med väl förankrade värderingar i organisationen och med en familjär känsla. Framöver kommer vi att ha fokus på digitalisering och effektivisering och det finns en förändringsvilja i alla led. Vi har en stark tro att kombinera föräldraskap och karriär genom planering, distansarbete och flexibilitet. Becker värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

I rollen har du stor möjlighet till att driva förändring och förbättring. Trots att du är ansvarig för hela löneprocessen finns en back-up i HR-teamet, vilket underlättar semestrar och dylikt.
Vi sitter i Märsta, med både bra parkeringsmöjligheter och närhet till kommunala medel.


Din ansökan
Becker samarbetar tillsammans med Jurek Rekrytering & Bemanning i denna rekryteringsprocess. Du är därför varmt välkommen med din ansökan direkt via www.jurek.se

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se


Om Becker
Becker Industrial Coatings, med sina över hundraåriga rötter i Sverige, tillverkar färg för industriellt bruk och är en del av Beckers Group som ägs av Lindéngruppen. Vi finns i 18 länder och med huvudkontoret i Berlin. Beckers Group är den största leverantören av Coil Coatings i Europa och anläggningen i Sverige, Märsta, är den största i norra Europa. Därifrån tillverkar vi färg till Ryssland och Norden. Våra värderingar Kundfokus, Laganda, Forma & Förändra och Tillit & Integritet är alltid vägledande för oss!

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönespecialist till Becker Industrial Coatings AB