Boliden

Systemtekniker

till Kristinebergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en systemtekniker till Kristinebergsgruvan.

Som systemtekniker arbetar du med problemlösning och förebyggande samt avhjälpande underhåll i de applikationer och system som finns för att skapa en säker arbetsmiljö och en effektiv gruvdrift. Du är delaktig i konstruktion, applikationsprogrammering samt utveckling av system och funktioner inom Kristinebergsgruvans verksamhet.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning där du rapporterar till Underhållschefen. Arbetstiden är dagtid ovan jord, men underjordsarbete kan komma att förekomma.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har god kunskap inom industriell automatisering, har en analytisk förmåga och brinner för problemlösningar samt trivs med att arbeta i team. Du har en gymnasieutbildning inom el eller data. För tjänsten ser att du har något års erfarenhet inom automatisering, styrsystem, instrumentering eller nätverk. Alternativt erfarenhet som installationselektriker och vill utveckla dig mot automatisering.

 

Som person kommunicerar och samarbetar du mycket bra med andra människor. Du har entusiasm för förbättringar, är ansvarstagande och har ett personligt engagemang som strävar mot att utveckla våra arbetssätt.

 

B-körkort är ett krav i tjänsten.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Erik Hedström, erik.hedstrom@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till oss! Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. För frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Partner Emma Alexandersson, emma.alexandersson@boliden.com. Då urval kan komme att ske löpande, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2021-10-30.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 23 september

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Systemtekniker