Skanska

Servicesnickare till Skanska Direkt – Göteborg med omnejd

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. Vi arbetar med mindre nybyggnation, ombyggnationer och byggservice. I princip alla våra medarbetare arbetar mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer över hela produktionscykeln. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder.

 

Som Servicesnickare på Skanska Direkt är du en viktig del i arbetet med att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi jobbar nära våra ramavtalskunder och gör även mindre entreprenad-uppdrag, där du som snickare får ta ett större ansvar.

 

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som snickare och månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.

 

 

Profil

För att passa hos oss är det viktigt att du är flexibel, noggrann, ansvarsfull och självgående i ditt arbete. Du tar egna initiativ och ansvar när du ser att något måste utföras och ser ett gott samarbete med både kollegor och människor i din närhet som en självklarhet. Du brinner för ett bra hantverk och hög kvalité, och har erhållit yrkesbevis.

 

 

Ansök idag –vi rekryterar löpande

I din ansökan vill vi att du bifogar CV eller meritförteckning och gärna ett kort personligt brev.

Har du frågor, vänligen kontakta Valentin Alm, 010 449 10 58

Ansök idag, eller senast 2021-10-22.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Skanska? Besök gärna:

http://www.skanska.se/sv/Jobba...

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Servicesnickare till Skanska Direkt – Göteborg med omnejd