Boliden

Sommarjobb Gruvgeolog

Boliden

Full time

JOB_003940

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Gruvgeolog/Kartör

Arbetsuppgifterna omfattar att utföra gavel- samt takkartering under jord, sammanställning av karterat material och viss utsättning. Utöver dessa uppgifter ingår även borrkärnskartering, malmtolkning och rapportering i tjänsten. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med andra geologer samt med gruvans personal. Arbetstiden i Renström och Kristineberg är förlagd på dagtid, du arbetar 7-7 skift, vilket innebär att du arbetar 7 dagar och sedan är ledig 7 dagar. I Kankberg är arbetstiden förlagd på dagtid måndag-fredag.

 

 

Vi söker dig

Vi söker dig som har en/läser akademisk utbildning eller gymnasieutbildning med inriktning mot naturvetenskap/teknik. Erfarenhet från gruvmiljö samt kunskaper i geologi är meriterande. Du är 18 år eller äldre. B-körkort krävs. Som person bör du vara strukturerad och kvalitetsmedveten. Stationeringsort är Kankbergsgruvan, Renströmsgruvan eller Kristinebergsgruvan. Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av en av dessa alternativt samtliga.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Gruvgeolog