Boliden

Mekaniker till platsnära underhåll

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.


Arbetsuppgifter
Vi behöver förstärka våra arbetslag med en mekaniker till vårt platsnära underhåll till avdelningen nischer. Platsnära underhållet arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll i produktionsanläggningar för processavsnittet nischer. Det mekaniska underhållet spelar en viktig roll i arbetet med att säkerställa kvalité och volymer i Rönnskärs processer. Totalt består underhållsgruppen av 3 planerare, 13 mekaniker och 4 elektriker.

Dina arbetsuppgifter som mekaniker innebär att du utför reparationsarbeten på mekanisk utrustning samt arbetar med förebyggande underhåll. Du är med och bidrar till teknisk utveckling. Arbetet innefattar även att tillverka och reparera befintlig utrustning samt att tillverka och montera mindre stålkonstruktioner. Tjänsten är förlagd på dagtid.

Vi söker nu mekaniker/ för till platsnära underhåll nischer. Du deltar aktivt i avdelningens arbete med ständiga förbättringar, deltagande i arbetsplatsträffar, utvecklingssamtal, gruppåtagandemöten och utbildningsinsatser av olika slag.


Utbildning och kvalifikationer
Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, vara stresstålig och kvalitetsmedveten samt känna ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, är bra på att bygga goda relationer samt har ett praktiskt handlag. Då en stor del av arbetet sker på egen hand är det önskvärt att du tidigare arbetat med mekaniska arbetsuppgifter självständigt.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

- Gymnasieutbildning med relevant inriktning t.ex. industriprogrammet
- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Goda allmänna IT-kunskaper
- Grundläggande kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort

Vi ser gärna att du har erfarenhet av svetsning. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av pumpreparationer. 


Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta
Thomas Lindberg, Thomas.Lindberg@boliden.com
tfn 0910-77 39 52

Facklig information
Facklig information lämnas av
Johan Widmark, IF Metall
tfn 0910-77 32 85

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm, Human Resources, tfn 0910-77 33 65, E-mail: Emil.Lindholm@ext.boliden.com
 
Urvalet sker löpande
Vi vill ha in din ansökan senast den 13/12 2019Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 13 december . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 22 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till platsnära underhåll