Boliden

Sektionschef Redovisning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Som vår nya Redovisningschef är du övergripande ansvarig för att leda vårt arbete inom området redovisning. Du arbetar strategiskt med att utveckla hela funktionen med fokus på kvalitet och effektivisering av vårt redan väl fungerande arbete. Rollen är till stor del operativ då du deltar aktivt i det dagliga arbetet med månadsbokslut, budget och prognosarbete. Tjänsten innebär personalansvar för tre personer i Garpenberg och du rapporterar till vår Ekonomichef.


Utbildning och Kvalifikationer
Vi söker dig med universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi samt gedigen erfarenhet från kvalificerat arbete med redovisning. Erfarenhet från arbetsledning är meriterande. 

Som person är du självständig och noggrann samt bekväm med att ha en synlig ledande roll i vår organisation. Det är också viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att fatta beslut inom ditt specialistområde. För rollen krävs att du har god vana att arbeta med moderna ekonomisystem och Excel samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som fokuserar på ständiga förbättringar med fokus på att ha en produktion i världsklass. Här finns möjligheter till att utvecklas vidare inom organisationen och att arbeta tätt ihop med våra centrala funktioner på övriga orter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. 

Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Vi är därför särskilt nyfikna på sökanden som skulle kunna utöka vår mångfald. 

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet genom hela organisationen. 


Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av Ulf Gunhamre, Avdelningschef Ekonomi, Förråd och Inköp, tfn 0225-361 30.


Facklig information
Facklig information får du av Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Jacob Wallén, Unionen, tfn 0225-362 62 Maria Lindvall, SACO, tfn 0225-369 85.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 28e april. För ytterligare information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Anders Hultgren tfn 0733-512 701 eller Ekonomichef Ulf Gunhamre tfn 0225-361 30, 070-313 63 39.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 8 april

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sektionschef Redovisning