Boliden

Sommarjobb Gruvbyggare

Kristineberg

Boliden

Full time

JOB_003931

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Gruvbyggare

Huvudsakligen arbete på utbyggnad av media nät, vattenundanhållning, ventilation och andra anläggningsarbeten under jord. Här ingår också ansvaret för viss detaljplanering av den egna verksamheten, utifrån gruvans långsiktiga plan.

 

 

Vi söker dig

Du ska ha gymnasial utbildning, gärna inom bygg- och anläggning. Om du har erfarenhet av VVS, ABB XA800, platssvetsning, dränk- & tryckstegringspumpar samt reningsverk är det meriterande. Har du vana att köra hjullastare (BK008) och eller grävmaskin anses det vara meriterande, liksom tidigare erfarenhet av schaktarbete och arbete på hög höjd. Viktigt är en god bredd i dina kunskaper och erfarenheter samt att du har en god inställning till säkerhet, vilket behövs för att kunna lösa de flesta förekommande problem och uppgifter inom området gruvbyggnad/service. Arbetstiden är förlagd under jord Förmiddag/Eftermiddag 7/7 alternativt DK2. Placeringsorter är Renströmsgruvan, Kristinebergsgruvan, Kankbergsgruvan ange i din ansökan om du är intresserad av en eller flera av dessa orter.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Gruvbyggare