Jurek Bemanning

Junior Bolagsjurist Ricoh Sverige AB

Ricoh Sverige AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering samt kommunikationsteknologi. Ricoh Sverige rapporterar till Ricoh Europe i London som är huvudkontoret för Europa, EMEA-regionen. Det globala huvudkontoret i Tokyo, Japan och är noterat på Tokyobörsen. Ricoh koncernen erbjuder lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet. Ricoh Sverige är ett dotterbolag med över 200 medarbetare i den världsomspännande Ricoh-koncernen och finns representerat på närmare 40 orter i en nationell organisation med egna Center och Partner samt ett återförsäljarnät. Den totala försäljningen i Sverige uppgår till cirka 1 000 miljoner kronor (2018). Globalt har Ricoh-koncernen drygt 98 000 medarbetare i 200 länder, med hållbarhet som viktigt fokus.

Allt arbete vi gör på Ricoh vilar på våra fem filosofier Team Work, Customer Centric, Innovation, Winning Spirit och Etik & Integritet. Vi tycker det är viktigt att ta hand om varandra och att ta hand om vår jord! Resultatet av vårt arbete är ett innovativt bolag som arbetar hårt för att minska miljöpåverkan och att vara en aktiv del i samhället genom olika CSR-projekt.

För dig som vill utvecklas finns alla möjligheter, såväl nationellt som internationellt! Kompetensutveckling är en naturlig del i vardagen då du ständigt utbyter idéer och erfarenheter med dina kollegor, självklart har du också tillgång till utbildningar.

Besök gärna hemsidan för mer information om Ricoh, www.ricoh.se


Arbetsbeskrivning

Som junior bolagsjurist arbetar du främst med att stötta de två andra juristerna i frågor som rör de nordiska länderna (Sverige, Norge, Danmark och Finland). Du rapporterar till Group Legal Counsel i Stockholm. Du kommer att arbeta i en bred roll med nordiskt perspektiv, där du arbetar affärsnära. Du arbetar med flera rättsområden med fokus på avtalsrätt.


Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad jurist och har du viss relevant arbetslivserfarenhet kan det vara meriterande.

Som person har du hög servicemedvetenhet, är prestigelös och drivande. Vidare är du affärsmässig, ansvarsfull och har förmåga till självständiga prioriteringar. Du är strukturerad, har god pedagogisk förmåga samt har goda presentationsfärdigheter. Du är social och trivs med att ha många kontakter både internt och externt. Du trivs att arbeta självständigt som en del av ett större team.

Du har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska, i tal och skrift.


Du erbjuds

Är du den vi söker erbjuds du ett mycket lärorikt och utvecklande arbete hos ett bolag i förändring. Tjänsten är placerad på Ricohs svenska huvudkontor i Solna/Sundbyberg

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se så snart som möjligt.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ulriikka Järnefelt
0766-33 14 40Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior Bolagsjurist Ricoh Sverige AB