Boliden

Sommarjobb Bergtransportör

Boliden

Full time

JOB_003932

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Bergtransportör

Som Bergtransportör hos oss så är dina huvudsakliga arbetsuppgifter lastning och transporter av malm och gråberg under jord samt vägunderhåll.

 

 

Vi söker dig

Vi söker dig som är 18 år eller äldre, och har gymnasiekompetens, eller som snart avslutar din gymnasieutbildning med godkända betyg. Körkort lägst klass B är ett krav. Har du även förarutbildning samt erfarenheter av lastbil och även lastning med hjullastare är det meriterande. Arbetstiden är förlagd som 7/7 Förmiddag/Eftermiddag underjord. Stationeringsort är Renströmsgruvan alternativt Kankbergsgruvan, ange gärna i din ansökan om du är intresserad av en av dessa eller bägge.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 december

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Bergtransportör