Jurek Bemanning

Platschef till Art Clinic i Region Öst (Uppsala och Stockholm)

Vill du vara delaktig i en resa mot utveckling och expansion hos en av Sveriges ledande specialistkliniker? Vill du jobba på ett företag vars tydliga vision är att överträffa patienternas förväntan varje dag, i alla möten? Här kommer du som ny Platschef få möjligheten att bidra med både din gedigna kunskap inom ledarskap och affärsmässighet, men även agera som en proaktiv lagspelare. Här kommer du med ditt genuina engagemang och din nyfikenhet att driva och utveckla Art Clinics verksamhet i Uppsala och Stockholm.

 


Arbetsbeskrivning

Nu söker Art Clinic en Platschef till verksamheterna i Uppsala och Stockholm. I Uppsala arbetar 25 medarbetare och kliniken i Stockholm slår upp portarna i februari 2020 där drygt 10 medarbetare redan är kontrakterade där vi står inför en kraftig expansion under de kommande åren. Du kommer att rapportera direkt till Vice VD och ingå i ledningsgruppen som idag består av 10 personer. Verksamheterna i Region Öst är inriktade på estetisk och rekonstruktiv plastkirurgi, samt injektionsbehandlingar

 


Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du har som chef på uppdrag av Vice VD ansvaret för styrning och samordning med strategisk planering samt budget-, uppföljnings- och personalansvar för dina enheter. Du ansvarar för avdelningarnas tillväxt, resultat och utveckling, och i detta ingår det fulla ansvaret för att kliniken är effektiv och lönsam.

 

I ditt arbete som Platschef ska du leda och fördela arbetet, och detta kan delas in i många olika delar. Exempelvis ingår att planera resurser, ansvara för rekrytering, lönesättning, utvecklingssamtal och kompetensutveckling, samt arbeta mot ständiga förbättringar.

 

En stor del av rollen är affärsinriktad, och utgörs av affärsplanering, styra verksamheterna mot lönsamhet och i Stockholm ett stort fokus på tillväxt.

 

 • Fokus på lönsamhet för kliniken i Uppsala, tillsammans med din personal driva verksamheten mot gemensamma mål genom smarta och effektiva arbetssätt
 • I Stockholm blir initialt fokus att bygga verksamheten genom olika varumärkesbyggande försäljningsaktiviteter, sprida och öka kännedom om kliniken för ökad efterfrågan, bygga och driva verksamheten tillsammans med din personal på plats
 • Vara en ledande förebild för dina anställda, och ge bästa förutsättningar för trivsel

 

Kvalifikationer och egenskaper

För att passa in och trivas i rollen som Platschef hos Art Clinic söker vi dig som är en proaktiv och driven ledare, med gedigen och bred erfarenhet inom liknade verksamhet inom kommun och landsting eller privat sektor. Du är en entreprenör som vill ta dig an, och på ett affärsmässigt sätt driva och utveckla, verksamheterna i Region Öst.

 

Du är en kommersiell partner som trivs med fullständigt ansvar för en hel verksamhet. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta på ledningsgruppsnivå med ett starkt affärstänk och du är resultatinriktad. Som person är du noggrann, men har förmåga att se till sakers långsiktiga strategiska betydelse.

 

Utöver dina meriter värdesätter vi egenskaper som prestigelöshet, stark affärsorientering, engagemang, och förmågan att underhålla och skapa nya relationer med intressenter som är viktiga för affären och verksamheten. Du arbetar bra med andra människor, och är en mycket god kommunikatör som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Utbildning och erfarenhetskrav

 • Master/Bachelor inom ekonomi
 • Erfarenhet från att driva en enhet/verksamhet med eget helhetsansvar
 • Personalansvar med vana av att arbeta med arbetsrättsliga frågor


Du har även goda erfarenheter av att ha personalansvar, att leda och utveckla medarbetare, och har vetskapen om att du är en uppskattad ledare som är stark i att både delegera och coacha.

 


Vad erbjuds du?

Art Clinic sitter i fina fräscha lokaler i Uppsala och Stockholm där du kommer att fördela din tid jämnt mellan båda orterna med tyngdpunkt på Uppsala initialt. Du kommer få arbeta i en verksamhet som erbjuder ett varierande och intressant arbete där du får möjlighet att vara med att driva, påverka och vara delaktig i en nyskapande miljö och möjlighet att göra skillnad i människors liv.

 

Förutom ett spännande arbete med fantastiska kollegor erbjuds du:

 • Friskvård
 • Privat sjukvårdsförsäkring
 • Förtroendearbetstid
 • Sjukskrivningsförsäkring
 • Semester 30 dagar

Utöver detta har företaget regelbundet olika aktiviteter som genererar en familjär atmosfär.

 


Om företaget

Art Clinic grundades 1999 och är i dag en av Sveriges ledande specialistkliniker som erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs i landet inom en rad olika specialiteter, bland annat ortopedi, ryggkirurgi, estetisk och rekonstruktiv plastkirurgi, samt injektionsbehandlingar.

 

I dag har Art Clinic över 200 anställda fördelade över landets kliniker i Göteborg, Uppsala, Stockholm och Jönköping. Mottagningsverksamhet finns även på ett flertal orter i landet.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Art Clinic med Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering via susanne.waering@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

sökord: verksamhetschef, affärsområdeschef, platschef, regionchef

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Susanne Waering

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 november

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Platschef till Art Clinic i Region Öst (Uppsala och Stockholm)