Boliden

Skyddsarbetare - inriktning brandskydd

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.Arbetsuppgifter
Som skyddsarbetare med inriktning mot brandskydd kommer du arbeta med brandskyddsfrågor och nödlägessituationer för ovanjordsavdelningen. Du kommer även att jobba förebyggande för att förbättra säkerheten och arbetsmiljön vid anläggningarna ovan jord. Arbetet består av varierande uppgifter såsom; Planera och genomföra utrymningsövningar, utbilda vägvisare, fortlöpande tillsyn av brandskyddsutrustning, tillsyn-ronderingar, 5S- arbeten, riskanalyser, utredningar, introduktion av personal och entreprenörer i skyddsfrågor. Du ska även finnas som stöd för organisationen gällande brandskydds frågor.

Du kommer att arbeta med Bolidens verksamhetssystem för hälsa, miljö och säkerhet och i arbetet ingår administrativa uppgifter, bland annat skötsel av förekommande journaler och anvisningar i dokumenthanteringssystemen Centuri, iPAK, Maximo samt DMS. Tjänsten är dagtid och avser tillsvidareanställning med tillträde snarast.


Utbildning och Kvalifikationer
Gymnasiekompetens är ett krav samt då tjänsten är inriktad mot brandskydd ser vi helst att du har utbildning alternativt liknande tidigare arbetserfarenheter rörande brandskydd. Du har goda datorkunskaper och arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl både muntligt som i skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Som person är du strukturerad, noggrann och har god förmåga att vägleda andra medarbetare. Du kan ta initiativ och arbeta självständigt.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Patrik Lundin, sektionschef, tfn: 0225- 361 01//070-218 84 91 eller Annelie Josefsson, HMS tekniker tfn: 0225-367 57.


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Sari Lindeman, HR tfn 0225-369 15 eller Henrik Norgren, HR, tfn 0225-360 16.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 maj 2019. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skyddsarbetare - inriktning brandskydd