Boliden

Skiftgående Elektriker till Anrikningen, K3 vikariat

Gällivare

JOB_007885

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar installationsarbeten inom processindustri samt felsökning och servicearbeten på kraftutrustning, reglerutrustning och styrsystem i fasta anläggningar. Arbetet är förlagt till K3 skift. Ett vikariat tom 2024-06-07 med chans till förlängning.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med el inriktning och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Kunskap om frekvensomriktare, intelligenta ställverk, processinstrument, processtyrsystem samt erfarenheter av hög- och mellanspänning är meriterande. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor. Samarbete är en självklar utgångspunkt för dig.

 

Vi ser att du har en vilja att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av både Elavdelningen och Aitik som helhet.

 

Vi tror också att du kan arbeta självständigt, vara ansvarstagande, flexibel och lösningsorienterad. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med processtationer (ABB).

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på ex. kön, ålder, etnicitet och erfarenhet. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Sanna Eriksson Lehto 0970-72 90 17 eller av Sektionschef Simon Eriksson tfn 0970-72 90 15.

Facklig information

IF Metall Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 070-241 77 16.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka många och välkomna alla sökande.

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com. Din ansökan behandlas enligt GDPR.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR Miciel Wennström tfn 070-203 96 60 eller miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag senast den 1 oktober 2023.

Vänta inte med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom sista ansökningsdag.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi vilket är varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skiftgående Elektriker till Anrikningen, K3 vikariat