Skanska

Operativ chef Hus Stockholm Bostäder

Hus Stockholm Bostäder är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bostäder inom Stockholmsområdet. En av de viktigaste delarna i samhällsutvecklingen är tillgång på bostäder och även om marknaden för tillfället är tuff för nya bostadsrätter så fortsätter människor att flytta in till vår region vilket talar för att marknaden kommer att återhämta sig. Vi har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Hus Stockholm Bostäder har idag fyra entreprenaddistrikt och vi är vi cirka 400 medarbetare.

Vårt främsta mål framåt är att bygga en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, arbetssätt och ledarskap. Nyckeln kommer att vara att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur. Vi står nu inför en spännande förändringsresa och vi vill gärna att du är med och påverkar den!

Du har stor kunskap och ett äkta engagemang för produktion

 

Din uppgift är att säkerställa projektens effektivitet och arbeta med ständiga förbättringar och som förändringsledare kommer du att navigera och arbeta i en verksamhet som är under ständig förändring. Du har helhetssyn över all vår verksamhet och arbetar aktivt med att säkerställa ett effektivt projektgenomförande i nära samverkan med våra chefer i linjen. Dina arbetsuppgifter innefattar:

- Personalansvar för teamet projektering, installation och planering
- Effektivt projektgenomförande genom att säkerställa rätt projektorganisation inkl. interna/externa specialistkompetenser
- Vara en förebild när det gäller att arbeta enligt vårt ledningssystem
- Driva förändringsarbete och ansvara för genomförande och implementering av prioriterade åtgärder och utveckling av arbetssätt
- Ta en aktiv roll i utvecklingen av verksamheten som medlem i ledningsgruppen

Tillsammans skapar vi nya möjligheter

 

För att lyckas i rollen som operativ chef är det viktigt att du både har stort intresse och kunskap om effektivt projektgenomförande och du kommer att spendera stor del av din tid på våra olika projekt. Du har även förmåga att prioritera rätt produktionsmetoder och kan relatera till produktionskalkyler.

Vi söker dig med ledarerfarenhet samt erfarenhet av entreprenadverksamhet. Du är en värderingsstyrd och inspirerande ledare och har lätt att få med dig andra. Du har tillit till din egen och andras kompetens och skapar engagemang och handlingskraft genom delaktighet och samverkan. Du är affärsmässig och drivs av att skapa förutsättningar för hög lönsamhet. Vidare är du en stark kommunikatör och har förmåga att skapa goda relationer med ledningsfunktioner, underentreprenörer, leverantörer och medarbetare. I ditt arbetssätt är du strukturerad, metodisk och målmedveten.

Ansök redan idag dock senast 23 oktober

 

Registrera ditt CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Andersson, regionchef, 010-4486128 eller Gabriella Söderlund, Ledarförsörjning, 010-4481232
Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Operativ chef Hus Stockholm Bostäder