Skanska

Arbetsledare Hus Väst - Örebro

Vi söker dig som vill vara en viktig del av ett företag som bygger ett bättre samhälle med hållbarhet och säkerhet i fokus! På verksamhetsgren Hus skapar vi hållbara hem och energieffektiva arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Det vi bygger idag skall vi kunna verka i under många år framöver. Vi bygger nytt, bygger om och utför byggservice på allt från kontor och bostäder till sjukhus; alltid med kvalité, miljö och nöjda kunder i fokus.

 

Nu söker vi till Hus Väst förstärkning av en erfaren arbetsledare som skall stärka vår laganda ytterligare. Placeringsort är Örebro.

  

Du leder arbetet och skapar ordning i bygget

 

Som arbetsledare hos oss är du dagligen ute i produktion och planerar och leder arbetet. Tillsammans med kollegor och produktionschef hittar du projektets bästa lösningar inom kvalitetsmässiga och ekonomiska ramar. Med ditt smittande engagemang och goda förmåga att se och motivera kollegor skapar du rätt förutsättningar för projektet.

 

Förutom att ha daglig kontakt med produktionschefen och arbetslaget kommer du bl a att ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Din arbetsdag består bl a av att:

 

• Leda yrkesmedarbetare och samordna underentreprenörer.

• Ta fram tidsplaner och arbetsberedningar.

• Ansvara för att lagar och riktlinjer kring arbetsmiljö och säkerhet följs och stäms av

•  Planera logistiken kring leveranser av material.

 

Har du byggerfarenhet och delar våra värderingar?

 

Välkommen att läsa vidare och söka till oss! Vi söker dig med byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen. För att komma till din rätt i arbetet tror vi att du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom husbyggnation. Har du erfarenhet av att hantera projektekonomi är detta meriterande.

 

Eftersom en stor del av arbetet innebär samordning och planering utgår vi från att du är en strukturerad person med förmåga att finna de rätta lösningarna i projekten. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en lagspelare och har förståelse för vikten av samverkan i framgångsrika projekt. Vidare är det viktigt att du är ansvarstagande och är en god representant för Skanska och våra värderingar https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

Vi ser fram emot att starta nya projekt i Örebro tillsammans med dig!

 

Välkommen att registrera din CV och ett kort personligt brev via länken nedan senast den 22 april, men ansök helst idag, då vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

För frågor kring tjänsten; kontakta Distriktschef Peter Thorsén 010-448 65 82 alt Projektchef Mariann Svensson 010-448 61 52.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

• Location: Örebro, Örebro, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

• About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 22 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Väst - Örebro