Boliden

Skiftgående Arbetsledare till Underhåll Truckverkstaden

Arbetsuppgifter
Avdelningen för Underhåll gör just nu en spännande omorganisering och söker tre skiftgående Arbetsledare till Truckverkstaden. Arbetstiden är förlagd till skiftgång K2. Brinner du för ledarskap och medarbetarutveckling samt har ett stort intresse för mekaniskt underhåll? Sök tjänsten idag!

Som arbetsledare för Truckverkstaden ansvarar Du för att leda, samordna och utveckla arbetslagets arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning, för att optimera tillgängligheten. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskaps-spridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer, entreprenörer och samverkan med övriga enheter.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå, kombinerad med god praktisk erfarenhet inom arbetsområdet samt grundläggande datakunskaper. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och ett gott samarbete, samt en förmåga att se helheten i arbetet. Det är även viktigt att Du har intresse och förmåga att leda människor. Kunskaper i Maximo är en merit. B-körkort är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av sektionschef Thomas Wieslander Tele nr 0970-72 96 32, 070-4000595 eller thomas.wieslander@boliden.com


Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger, Sveriges Ingenjörer tfn 0910-70 57 59.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson på 0970-729028 eller joakim.davidsson@boliden.com

Sista ansökningsdatum är 8 december 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 12 november

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skiftgående Arbetsledare till Underhåll Truckverkstaden