Jurek

Teamleader/vik Affärsområdeschef till Amesto i Stockholm

Är du en person som värdesätter ett bra teamwork i en organisation med fokus på både lönsamhet och hållbarhet. Söker du en roll där du får bidra med både ekonomisk kompetens samt digitala kunskaper.

 

Amesto AccountHouse söker nu en engagerad och erfaren ledare som vill ta nästa steg i sin karriär.

 

Amesto AccountHouse AB grundades 201I och är idag ca 45 konsulter inom lön, HR och redovisning. Inom affärsområdet Accounting är vi ett team erfarna redovisningskonsulter som med personligt engagemang och utvecklade processer levererar och håller hög kvalitet till våra kunder.

 

I denna roll arbetar du i en varierad roll där du får dels arbeta som teamledare i kombination med ett vikariat under vår ordinarie affärsområdeschefs föräldraledighet. Du kommer ha helhetsansvar för hela Accounting teamet vilket innebär övergripande personalansvar, budgetansvar för affärsområdet Accounting samt fakturering. Rollen innebär även ett nära samarbete med de övriga nordiska länderna. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

 

 

Arbetsbeskrivning

• Helhetsansvar för affärsområdet Accounting

• Budget och rapportering

• Ansvara för fakturering för affärsområdet

• Övergripande personalansvar för hela affärsområdet

• Uppföljning och rapportering till VD.

• Driva utveckling av processer och digitalisering

• Leda, utveckla och coacha teamet tillsammans med befintlig teamledare

• Resursplanering och beläggningsuppföljning

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi och erfarenhet av redovisningsbranschen. Du har mycket goda redovisningskunskaper och det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult. Det är även en fördel om du har erfarenhet från varierande typer av verksamheter.

 

Som person är du både proaktiv och lösningsorienterad med ett engagemang som gärna smittar av sig. Du har även en naturlig fallenhet för siffror och är både strukturerad och noggrann som person. Du är även innovativ och affärsinriktad med en passion för att utveckla. Du har lätt för att bygga relationer, god kommunikationsförmåga och uppskattar en företagskultur med högt i tak.

 

Du har tidigare erfarenhet av Fortnox och Excel och meriterande om du även arbetat med Xledger och Visma.net och Visma Business. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

 

Du erbjuds

Du kommer bli del av ett framgångsrikt företag med målsättning att erbjuda våra anställda en trivsam arbetsmiljö, chans att påverka och möjlighet att utvecklas. På Amesto jobbar vi aktivt för att vara "An awesome place to work". Här jobbar konsulter som älskar digitala lösningar och som också vill ha personlig kontakt med sina kunder.

 

Den person vi nu söker har stora utvecklingsmöjligheter inom Amesto då nya roller tillsätts vartefter bolaget växer.

 

På Amesto AccountHouse hänger lönsamhet och hållbarhet ihop och man har lika stort fokus på samhället och människorna som på vinst. Det betyder att våra ledare måste leverera inom alla tre områden; People, Planet och Profit.

 

I denna rekryteringsprocess arbetar Amesto AccountHouse tillsammans med Jurek Rekrytering och Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström telefon: 070 751 9343 alternativt marie.kallstrom@jurek.se.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Amesto AccountHouse är en av nordens största redovisningsbyråer med filialer i Sverige, Norge och Danmark. Bolaget är en del av den familjeägda norska Amesto-koncernen, vilken även innefattar Amesto Solutions, Amesto TopTemp och Amesto Global.

 

Som en nordisk fullservicebyrå erbjuder vi kompletta lösningar till svenska såväl som internationella företag av alla storlekar. Med en tillgång till en bred och gedigen kompetens, kan vi erbjuda kvalitativa helhetslösningar för även de mer komplexa uppdragen.

 

På Amesto drivs vi av att skapa värde för kunden. Därför lägger vi stort fokus på, både, teknologiutveckling av avancerade lösningar och kompetensutveckling hos anställda.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 september

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Teamleader/vik Affärsområdeschef till Amesto i Stockholm