Boliden

SEMESTERVIKARIAT - PC Tekniker

 

Arbetsuppgifter
Boliden IT utvecklar och levererar IT- tjänster till verksamheten, såsom utveckling, drift och support av IT-system och IT infrastruktur. Uppdraget är att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö, som hjälper till att öka effektiviteten och få affärerna att växa. På IT i Aitik, Gällivare arbetar 5 personer. Inom Boliden IT globalt arbetar i dagsläget cirka 90 personer.

Du kommer att vara en viktig del av Aitiks IT avdelning där ditt ansvar kommer att innefatta installation och underhåll av teknisk utrustning såsom datorer, telefoner och skrivare. Det krävs att du är noggrann och kan dokumentera ditt arbete för att kunna jobba enligt befintliga processer. En viktig del i ditt arbete är att konfigurera och installera Windowsdatorer och Androidtelefoner. Du kommer även att fungera som secondline-support i ditt kompetensområde.

Du rapporterar till IT-chefen i Aitik.


Utbildning/Kvalifikationer
Du är driven och har ett stort teknikintresse och har förmodligen gått natur/teknisk på gymnasiet. Du ska ha goda kunskaper i Windows 7/10 samt Android.
Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och vet hur man byter en hårddisk eller ett grafikkort. Det är bra om du vet hur man felsöker en dator.

För att verksamheten ska flyta smidigt är det bra om du vet hur man arbetar förebyggande. Har du erfarenhet av att bygga hemmanätverk eller kontorsnätverk är det ett plus.

Aitiks industriområde har en stor geografisk utbredning vilket gör att B-körkort är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av IT Manager Björn Nutti 0970 72 96 77.


Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Mona Morin 0970-72 95 91 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 31 Maj 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 30 april

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb SEMESTERVIKARIAT - PC Tekniker