Jurek

Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i city

Söker du en ny utmaning som ekonomiassistent inom kundreskontra? Gillar du självständigt arbete, vara spindel i nätet och ha stort kontaktnät ut i organisationen?

 

Då har du nu chansen att bli en del av ett litet sammansvetsat ekonomiteam på en global digital byrå som präglas av kreativitet, högt i tak och ett hjälpsamt och öppet arbetsklimat.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam på totalt fyra personer där du ansvarar för kundreskontran och rapporterar till ekonomichefen.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Upplägg av nya kunder projekt i våra system

• Ansvarig för hela flödet avseende kundfakturor

• Betalningspåminnelser

• Bevakning av kundfakturafrågor på vår fakturamail

• Behjälplig med flytt av tider i systemet

• Kreditering av kundfakturor

• Vidarefakturering av kostnader

• Kontakter med kunder och interna projektledare/affärsutvecklare

• Filöverföring av fakturor till ekonomisystem

• Övrig adhoc

 

Övriga arbetsuppgifter kan bland annat bestå av administration av projekt/kunder i system och viss annan bokföring. Systemen som används är bl a Dynamics 365 Business Central och Open air.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad ekonom med flera års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundreskontra. Du har god förståelse för ekonomiflödet och har systemintresse. Har du erfarenhet av affärssystemet Dynamics 365 Business Central ses det som meriterande. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

 

Som person ser vi att du är självgående, proaktiv och serviceinriktad. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är drivande och initiativtagande och tycker om att ha många kontaktytor inom organisationen. Det är positivt om du är en person som trivs med att samarbeta tillsammans med ett team.

 

 

Du erbjuds

En spännande tjänst som ekonomiassistent på en global digital byrå där du kommer att tillhöra ett positivt och engagerat ekonomiteam i ett öppet och hjälpsamt klimat. Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten omfattar heltid med omgående start och som förväntas fortlöpa under 2022. För rätt person finns det goda chanser till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta hos vår kund.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

Sökord: Ekonomiassistent, Kundreskontra, Fakturering, Redovisningsassistent, Junior accountant, Accounting clerk, Accounts receivable

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i city