Boliden

Sektionschef Process

till Garpenberg


Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

Arbetsuppgifter

Som sektionschef för processavdelningen i Garpenbergs anrikningsverk har du ansvaret för att planera, leda och utveckla processavdelningen i anrikningsverket, paste-anläggningen och miljöanläggningarna (magasin, kväve, fenton). Uppdraget innebär att arbeta med utveckling och optimering av anrikningsverkets anläggningar både operativt och stragegiskt. Du kommer ha ett nära samarbete med gruvan, teknikavdelningen samt även delta på gemensamma kundmöten.

Inom processavdelningen ingår anrikningsverkets processingenjörer samt personalen på laboratoriet. Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att verksamheten utvecklas och att resultat och budget uppnås enligt plan. Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet på arbetet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetskulturen inom sektionen. Vi strävar efter ständiga förbättringar och standardisering av arbetssätt är ett fokusområde. Du kommer även ingå i ledningsgruppen för anrikningsverket.

Tjänsten gäller tillsvidare, provanställning kan dock komma att tillämpas.

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Eftersom en stor del av arbetet innebär utveckling och optimering av anläggningarna ser vi att du är driven och har ett genuint intresse av organisationsutveckling. Du är en trygg och erfaren ledare som har ett coachande ledarskap. Vidare är du tydlig och öppen i din kommunikation och tycker om att samarbeta. Arbetet kräver även kundkontakt och stora kontaktytor även inom företaget, därav bör du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort krävs.

Meriterande är erfarenheter från produktion, gärna inom gruvbranschen samt dokumenterat förbättringsarbete.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mattias Hibell, Avdelningschef Anrikningsverk, tfn 0225-36282. 

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, tfn 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, tfn 070-305 03 82, Scott Gordon, SACO, tfn 070-612 99 47.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi samarbetar i denna rekrytering med Clockwork Rekrytering. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 31 juli. För ytterligare information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg tfn 073-3512765.

 

Välkommen till ett spännande jobb!


Om företaget

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

Gruvan i Garpenberg är Sveriges äldsta i drift, med en historia från 375 f.kr. Här bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Vill du veta mer om oss? Följ oss på våra sociala kanaler eller läs mer på vår hemsida.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sektionschef Process