Jurek Bemanning

Administratör/Sekreterare på deltid till Örebro

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning i Örebro söker vi nu en administratör/sekreterare för ett konsultuppdrag med start omgående och fram till 30 juni. Omfattning är deltid, 50 %. I rollen kommer du vara sekreterare i ledningsgrupp och hjälpa till med administrativa uppgifter som exempelvis sköta och administrera agenda, mötesbokningar och intern korrespondens samt planera interna möten och utbildningar.


Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta i olika typer av verksamhetssystem, gärna Raindance och W3D3. Vi lägger också stor viktig vid personliga egenskaper och söker därför dig som är strukturerad, självgående och initiativtagande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, samarbetar väl med andra och drivs av att ge god service. För tjänsten är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och uttrycka dig i både tal och skrift.


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och till 30 juni 2019. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via 
www.jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
 


Område:

Örebro
Örebro län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén
kajsa.liden@jurek.se


 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Örebro . Publicerat : 29 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör/Sekreterare på deltid till Örebro