Boliden

Mekaniker till Truckverkstaden

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, samt även komponentrep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen.


Arbetstiden är förlagd till dagtid.Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att Du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och bemötande. B-körkort är ett krav.


Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Thomas Wieslander 0970-72 96 32.Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04. 

Sista ansökningsdatum är 25 Augusti 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mekaniker till Truckverkstaden