Skanska

Junior ingenjör Grundläggning - Stockholm

Grundläggning hör till Region Special som är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Vi är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport samt losshållning. Vår verksamhet kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

Distrikt Grundläggning är Skanskas experter på komplicerade och komplexa grundläggningsprojekt. Vi hjälper våra kunder med stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Genom åren har vi lagt grunder till allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer, till moderna hus där människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar där fartyg kan lossa sin last och stabiliserat kajer så att nya stadsdelar kan växa fram.

 

Vill du växa snabbt och utvecklas tillsammans med oss?

Skanska Grundläggning har en stabil verksamhet men många pågående och kommande projekt i distriktet och söker nu hungriga juniora ingenjörer som vill bygga sin karriär tillsammans med oss. Vi tror att vi kan erbjuda dig de bästa förutsättningarna för att kunna växa in i rollen som arbetsledare, produktionschef eller projektingenjör.

 

Placeringsort är Stockholm men vi jobbar i en stor geografi så resor och arbete på traktamente kan förekomma. Körkort är ett krav i tjänsten.

 

Vi söker dig som gillar att hantera det oförutsedda

Då allt arbete kopplat till grundförstärkning sker under marknivå söker vi dig som gillar att lösa problem och hantera det oförutsedda då förutsättningarna i våra projekt snabbt kan ändras. Du kommer att trivas bra hos oss om du har ett intresse för geotekniska frågor samt komplexa tekniska lösningar.

 

Du kommer arbeta med liknande uppgifter som våra arbetsledare och projektingenjörer gör. Samtidigt ingår du i ett nätverk med andra nyexaminerade ingenjörer inom vår produktion som del av vårt produktionsingenjörsprogram. Tillsammans får ni utbildning och grundläggande kunskaper inom kalkyl/anbud, planering, ekonomistyrning, inköp, produktionsstyrning och entreprenadjuridik. Du får också möjligheten att gå vår interna Grundläggningsutbildning för att bygga på dina faktiska grundläggningskunskaper.

 

Du är lösningsinriktad och engagerad i ditt arbete

I en vardag som junior ingenjör på Grundläggning kommer du bl.a. planera, leda och fördela det dagliga arbetet för vårt arbetslag. Du kommer även vara med i arbetet att lösa de problem som uppstår vad gäller geoteknik samt metodval för att säkerställa en bra lösning för vår kund och att vi arbetar säkert. Du har många och täta kontakter med våra kunder, underentreprenörer och leverantörer så det är viktigt att du tycker det är roligt att träffa olika människor och bygga nätverk.

 

Du kommer att få en fadder från vår verksamhet som introducerar dig och blir ett stöd i din utveckling. På sikt ser vi att du kommer växa och ta en större roll inom arbetsledning och planering. Det vill säga att vi vill ge dig en bra bas för att kunna bli en bra framtida chef inom produktion.

 

Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning gärna med inriktning mot anläggning. Meriterande är även erfarenhet av arbete eller praktik inom väg- och anläggningsbranschen.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Ansök idag eller senast 7 februari

Vi kommer att arbeta med ett löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Har du frågor? Kontakta Karin Scarlini på telefonnummer 010-448 25 76.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Junior ingenjör Grundläggning - Stockholm