Boliden

Mediatekniker till återfyllning/pasta för tillsvidareanställning

Garpenberg

Full time

JOB_004264

 

Vi söker nu en mediatekniker som vill vara med och bidra till vår utveckling.

 

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du jobbar med utveckling, felsökningar och förebyggande underhåll när det gäller vår media i gruvan och vår anläggning för pastaåterfyllnad. Du förväntas vara driven i förbättringsarbeten och du är delaktig i olika projekt. Du är ett direkt stöd till arbetsledning och bidrar med teknisk support inom ditt yrkesområde. Du jobbar självständigt med problemlösning och har förmågan att själv söka reda på relevant information. En del av arbetet innebär planering, viss projektering och dokumentation.

 

Som mediatekniker inom pastaanläggningen är du direkt underställd sektionschefen för gruvservice. Viktiga samarbetspartners finns närmast på site, inom pastan under jord, pastafabriken ovan jord, produktionen, underhållsavdelningen, förrådet samt externa leverantörer, tillverkare och konsulter.

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, men provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är dagtid under jord.

 

 

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och tålmodig. Du har lätt för att ta egna initiativ och är analytisk och prestigelös. Att du är säkerhetsmedveten är en självklarhet, liksom att du har en god samarbetsförmåga. Vid haverier händer det att du behöver rycka ut vid behov och det ställer krav på att du är flexibel.

 

Till den här tjänsten söker vi dig som har en teknisk utbildning från gymnasiet, yrkeshögskolan eller en relevant högskoleutbildning. Du har erfarenhet av produktions- och drifttekniskt underhåll och planering och har några års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du är van att arbeta i olika datorprogram, gärna Maximo och MS. Att du har B-körkort är ett krav, liksom att du behärskar engelska i tal och skrift.

 

Vi ser gärna att du har kunskap om gruvproduktion, gruvmedia och eller återfyllnad. Tidigare erfarenhet från en ledarroll eller projektledarroll är meriterande, liksom erfarenhet av förbättringsarbete.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Lennart Lehtola, sektionschef Gruvservice, 0225-360 95.

       

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Ditte Möller Lasskogen, SACO, 070-220 06 82.

 

Ansökan

Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

 

Välkommen med din ansökan senast den 9 oktober 2022.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 oktober . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Mediatekniker till återfyllning/pasta för tillsvidareanställning