Jurek Bemanning

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till internationellt bolag!

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi efter en norsktalande kundtjänstmedarbetare till ett välkänt internationellt bolag, och talar du dessutom danska är det mycket meriterande! Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att påbörjas under november 2019 och som löper till 2021-04-30 med chans till förlängning. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med inkommande frågor från företagskunder via mail och telefon. Dessa ärenden handläggs sedan vilket kan innebära tekniska felsökningar, bokning av service, uppföljning av serviceärenden, översättning av manualer samt diverse övriga administrativa arbetsuppgifter.


Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta serviceinriktat - gärna inom teknisk support. Du ska vara van att arbeta med datorn som verktyg, samt att arbeta och navigera dig i olika system. Vidare ska du tala och skriva flytande norska, och kan du även tala danska är det mycket meriterande, men inget krav. Du har även goda svensk- och engelskkunskaper i tal och skrift samt goda kunskaper i Outlook och MS Office. Som person har du lätt för att fatta beslut, och du är även effektiv, strukturerad, nyfiken och driven.


Du erbjuds

Ett uppdrag som kundtjänstmedarbetare på ett välkänt internationellt bolag som är verksamma Kista. Uppdraget omfattar heltid med start i november 2019 och löper till 2021-04-30 med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Norsktalande kundtjänstmedarbetare till internationellt bolag!