Bahusia

Fordonsmontör till Bewa Intraf

Bewa Intraf AB

Munkedal

Installation/Drift/Underhåll

 

Sista ansökningsdatum

2024-06-16

 

Om Företaget

Bewa Intraf AB har över 30 års erfarenhet av anpassningar av färdtjänst, skolbuss, sjuktransport, funktionshindrade och specialfordon. Vi har två anläggningar som är belägna i Munkedal samt i Uddevalla, Västra Götaland och har ca 50 anställda. Företaget startades 1987 och har därefter vuxit till en av Nordens största påbyggare i branschen. Vår ledstjärna är erfarenhet och gediget kunnande i samråd med kundens önskemål.

 

Om tjänsten

I rollen som Fordonsmontör kommer du att få jobba med kundspecifika anpassningar av fordon. Du kommer att arbeta med inredning och anpassningar inom olika verkstadsprojekt, med på- och ombyggnationer av olika typer av fordon. Variationen i arbetet innebär att du behöver kunna vara lösningsorienterad och inte vara rädd för att testa nya lösningar. Arbetet kommer att utföras i en mindre grupp men dina arbetsuppgifter kommer mestadels att utföras självständigt.

 

Din erfarenhet

Vi tror du har relevant utbildning inom industriprogrammet, fordonsprogrammet alternativt motsvarande erfarenheter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med montering eller allmänt verkstadsarbete. Då arbetsuppgifterna innefattar anpassning i stor utsträckning ser vi gärna personer med erfarenhet inom hantverksyrken.

 

Din personlighet

Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, och driven. Har ett intresse av teknik, bilar eller elektronik. Du tycker om att jobba med händerna och är mån att få en bra slutprodukt. Du är praktiskt lagd och har ett öga för detaljer. Det är viktigt att du även är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

 

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

 

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Munkedal . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Fordonsmontör till Bewa Intraf