Boliden

Konstruktör underhåll

till Anrikningsverket i Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla.Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Som konstruktör är du en viktig del i arbetet med att vara ett stöd och kvalitetssäkra löpande modifieringar så vi kan förvalta utrustningar i våra anläggningar på ett säkert och effektivt sätt. I rollen ingår det att vara rådgivare i tvärfunktionella referensgrupper och designmöten. Du gör enklare ritningar för tillverkning och ritningsuppdateringar på modifieringar. Du är med och driver och gör förbättringar som sker löpande. Du ska verka som ett filter och bollplank inför modifieringar och till projekt är du den som säkerhetsställer att relevanta underlag finns med både till projektstart och övertagande ihop med kollegor inom underhåll.

 

Som konstruktör är du delaktig i säkerhetsarbete, riskanalyser, skyddsronder, förbättrings-arbete och 5S. Du ingår i underhållsorganisationen ovanjord och jobbar på avdelningen driftsäkerhet där du tillsammans med ett team av planerare och beredare, underhållsingenjörer och underhållstekniker samarbetar med övriga i UH/produktion/projekt för att uppnå hög driftsäkerhet.

 

Arbetstiden är dagtid ovanjord. Tjänsten är en tillsvidareanställning, men provanställning kan komma att tillämpas.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven person med relevant teknisk utbildning och goda IT-kunskaper. Det är önskvärt att du har ett antal års erfarenhet med praktiskt arbete inom tung industri med exempelvis konstruktionsarbete, projektledning, uppdragsledning eller maskinsäkerhet. Du har erfarenhet från projekteringsfaserna inom industriprojekt och kan göra enklare ritningar i CAD. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

 

Vi värdesätter att du har en god kommunikation, att du är flexibel och lyhörd. Arbetet kräver att du är ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt.

 

Det är meriterande om du har:

* Erfarenhet från arbete med Solidworks och Inventor, samt underhållssystemet Maximo.

* Mediabakgrund med erfarenhet från hydraulik och pneumatik.

* Arbetat enligt Lean.

 

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Sami Ilbäcks, arbetsledare, 0225-362 88. eller mail; sami.ilbacks@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, tfn  0225-36950, Jacob Wallén, Unionen, tfn 0225-362 62, Scott Gordon, SACO, tfn 070-612 99 47.

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 maj 2021. Vänta inte med din ansökan då intervjuer kan ske löpande.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 maj . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 28 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Konstruktör underhåll