Jurek

Kredithandläggare till kund på Kungsholmen

Arbetsbeskrivning:

Till vår kund söker vi nu en kredithandläggare att bli en del av ett positivt team. Du kommer att arbeta med inkassohantering, handläggning av ärenden och konkursobestånd för koncernens samtliga dotterbolag. Du kommer att arbeta med stora kontaktytor och kundkontakter samt månatligen sammanställa rapporter över befarade kundförluster. Du kommer att rapportera direkt till kreditchefen.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Kreditbedömning

• Konkursobestånd

• Inkassohantering

 

Vem är du?

Du är en noggrann och strukturerad person med en positiv teamkänsla och laganda. Du kan arbeta i en transaktionsintensiv miljö utan att tumma på service och trivs att jobba med både interna och externa kontaktytor. Du har med fördel arbetat med inkasso sedan tidigare, eller har erfarenhet från en kundreskontraavdelning med kravrelaterade frågor. Vidare är du bekväm att kommunicera i både tal och skrift med kunder, både på svenska och engelska. 

 

Vad vi Erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund med fina lokaler på Kungsholmen. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng med ett gott samarbete. Uppdraget förväntas starta efter sommaren och fortlöpa i 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering direkt till kund efter avslutat uppdrag. Uppdraget är förlagt på heltid och möjlighet till visst hemarbete erbjuds.

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär.

 

Om Oss

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kredithandläggare till kund på Kungsholmen